Jump to:

10851 Posts in 2517 Topics by 1793 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Pop up not working in gallery

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1267 Views
  • anujkryadav
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Pop up not working in gallery Link to this post

    Hello
    I have installed SilverStripe-v2.3.3 and gallery-0.2.2,In the gallery page though images are showing but when i click on images nothing happen ,no pop up comes out i,e nothing happens.

    I have installed the same version of gallery and SilverStripe and in that website gallery is working fine,So i think its not an issue with compatibility or server not supporting,as in the same server and client its working fine but in different website.

  • Engels
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Pop up not working in gallery Link to this post

    I had the same problem. During install, I had renamed the gallery folder from "gallery-v0.2.3" to just "gallery" (because the instructions seemed to imply this). When I changed the name of this folder back to "gallery-v0.2.3" it started working. Only problem is that images are now appearing on a new page instead of as a javascript pop-up, but I have a feeling this is a separate issue...

  • anujkryadav
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Re: Pop up not working in gallery Link to this post

    Thank you Engels atleast now something is opening when I am clicking the images in gallery page

  • ulysses
    Avatar
    Community Member
    57 Posts

    Re: Pop up not working in gallery Link to this post

    Anujkryadav,

    The instructions to name the folder as "gallery" are correct. It is important to stick to the standard. I suggest that you delete the folder "gallery-v0.2.3" on your web server and then run /dev/build to clear out any references to it. Then re-upload the "gallery" folder to the server and re-run the /dev/build to set up the "Gallery Page" type again.

    Also ensure that the "gallery" folder is in the root of your site at the same level as the folders "mysite", "sapphire", etc.

    It works correctly every time.

  • Engels
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Pop up not working in gallery Link to this post

    I tried removing the module, doing a db/build and then reinstalling but no difference. In the end, I decided to use the flickr gallery instead. But alas, same problem.

    Eventually I managed to get it working by following the instructions relating to the pop-up not working found here:
    http://www.silverstripe.org/all-other-modules/show/256590

    Hope this helps???

    1267 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.