Jump to:

10928 Posts in 2612 Topics by 1809 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » userforms: error when adding field AND using translation

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1402 Views
  • danzzz
    Avatar
    Community Member
    175 Posts

    userforms: error when adding field AND using translation Link to this post

    hi,

    currently I'm building a site in 2 languages. I'm using the userforms module. in my main language this module is working fine.
    but when I want to create the page with the form in the second language I cant add fields.

    error message in firebug with dev mode:

    I can't handle sub-URLs of a CMSMain object.

    I'm using Translateable support, just clicking on the "Translations" Tab to edit the form in the other language.

    EDIT: also if I create a new userform in the sitetree in the second language this error happens.

    What could be the problem here?

    And another question in case of forms:

    If I use more forms on my page, how can I use different templates for them? Currently I'm using the template UserDefinedForm.ss. But If I create another form also this template is used ... how can I use another?

    Thank you!

    Daniel

  • danzzz
    Avatar
    Community Member
    175 Posts
    1402 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.