Jump to:

10929 Posts in 2613 Topics by 1809 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » EventCalendar links broken & SiteTree links take ages to work

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 886 Views
  • CubeDave
    Avatar
    Community Member
    8 Posts

    EventCalendar links broken & SiteTree links take ages to work Link to this post

    Hi,

    I downloaded & installed the EventCalendar module, and after working out that the folder name had to be changed for the install to work I managed this without a problem.

    Two things

    1) The date links from a calendar don't always work. This can be seen on the demo site: http://eventcalendar.bluehousegroup.com/new-calendarevent-4/ click on a date link on the calendar on this page, and you go to : http://eventcalendar.bluehousegroup.com//2010-01-06 , which gives you an error of some kind.

    2) After installing the SiteTree in the admin area stopped working properly. Every time I clicked a page in the SiteTree I got a spinning icon in the tree for probably five minutes before the page appeared. When I removed eventcalendar & rebuilt the database this issue went away. Put the eventcalendar back, issue comes back. No other changes were made, so there is no doubt that the eventcalendar is causing this. There are no errors in the site's error log either, so I have no idea what the problem might be.

    Any ideas?

    Thanks in advance.

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: EventCalendar links broken & SiteTree links take ages to work Link to this post

    Make sure an event is created as a child of a Calendar. You created it as a standalone page.

    886 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.