Jump to:

10931 Posts in 2614 Topics by 1810 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Polls and Mollom missing after upgrade

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 741 Views
  • honeybunny
    Avatar
    Community Member
    79 Posts

    Polls and Mollom missing after upgrade Link to this post

    I upgraded to 2.4.0-rc1 and the poll tab disappeared from the cms. It's kind of strange because the poll is still live and active on the website, I just can't access it through admin. Along a similar line, mollom also vanished from the report section of the cms. I've tried uninstalling and reinstalling, looking for newer versions, clearing cache, flushing, and everything else I could think of. Is anyone else having a problem with this?

    HB

  • yurigoul
    Avatar
    Community Member
    202 Posts

    Re: Polls and Mollom missing after upgrade Link to this post

    If Mollom is based on SpamProtector: I am trying to install it just now (to use it with recaptcha) and notice that nothing happens. When I do a dev/build nothing

    EDIT: found the problem already on my side, and don't know anything am about Molom (but recaptcha is running fine)

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5490 Posts

    Re: Polls and Mollom missing after upgrade Link to this post

    You have to be using Polls trunk for 2.4. Geoff rewrote the module to use a ModelAdmin interface rather than genericdataadmin so it should be 2.4 compatible as long as you run polls/trunk

    741 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.