Jump to:

10930 Posts in 2613 Topics by 1810 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » user defined forms (can't add fields)

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1080 Views
  • animasola
    Avatar
    Community Member
    121 Posts

    user defined forms (can't add fields) Link to this post

    I just downloaded this module (http://silverstripe.org/user-forms-module/), the latest version to be exact (v0.3.0) which is said to be compatible with SS 2.4

    The problem is, I added the page, fixed it up a bit and when I tried to add fields onto the form in the form tab, it leads me to a blank page (admin/EditForm)

    By blank I mean totally blank

    Does anyone know about this error? I need help, thanks!

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5489 Posts

    Re: user defined forms (can't add fields) Link to this post

    A list of things to try

    * Rebuild the database
    * Delete the cached javascript files in /assets/
    * Reload the cms with a ?flush=1

    If still no luck

    * Turn off JS combining by adding Requirements::set_combined_files_enabled(false);
    * Reload the CMS with a ?flush=1.

  • bunheng
    Avatar
    Community Member
    77 Posts

    Re: user defined forms (can't add fields) Link to this post

    HI

    i have the same problem, can't add any field, it always send me to the blank page. It would be helpful if anyone have ready installed userdefine form SS.

    I really need help.

    Thanks.

    Resolved!

    I found the solution now, what you have to do is move the folder userforms to root directory.

    Cheer.

    1080 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.