Jump to:

10843 Posts in 2514 Topics by 1792 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » User Defined From with Link to 'Page on the site'

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 777 Views
  • swaiba
    Avatar
    Forum Moderator
    1769 Posts

    User Defined From with Link to 'Page on the site' Link to this post

    Hi,

    I have just setup a site with a User Defined From and entered links to 'Page on the site' on that page. The links are stored into the content as...

    href="[sitetree_link id=34]"

    but are not being converted to use the page url segment when presented on the live site... is this something to do with the ability to specify $UserDefiniedForm within $Content?

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: User Defined From with Link to 'Page on the site' Link to this post

    Yes it does have to do with the $UserDefinedForm in the Content, if you remove that it should be fine. A fix for this is in the development builds so if you want to try it check out a recent daily build (trunk) and use that.

  • ulysses
    Avatar
    Community Member
    57 Posts

    Re: User Defined From with Link to 'Page on the site' Link to this post

    Hi Will,

    Is there a manual fix available for 2.4.1 version?

    To get this link to work properly, I have manually entered the page name to the link. However, this workaround will fail if the page name gets changed.

    Where do you make the change you suggest Will?

    Cheers

    Mauricio

    777 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.