Jump to:

10845 Posts in 2513 Topics by 1792 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Multiform module error in SS 2.4.2

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 544 Views
  • Harley
    Avatar
    Community Member
    153 Posts

    Multiform module error in SS 2.4.2 Link to this post

    Hi,

    Hope someone can help here.

    I've used the multi form module once before in an earlier version of SS, I've recently done one in SS 2.4.2 and I'm getting this error:

    [User Error] Uncaught Exception: Object->__call(): the method 'setform' does not exist

    ..//

    Line 724 in G:\Program files\xampp\htdocs\wwwroot\AdvocacyWorks\sapphire\core\Object.php

    Can anyone tell me what this means? The database builds perfectly ok, I just get the error once I've created the page type and viewed the published page.

    Thanks

  • \\\ Samuel ///
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Re: Multiform module error in SS 2.4.2 Link to this post

    If you provide some of your code snippet, I may able to help.

  • Harley
    Avatar
    Community Member
    153 Posts

    Re: Multiform module error in SS 2.4.2 Link to this post

    I actually got it to work now, sort of...

    The only problem now is that when I view the page it is using the ContentController template instead of the one I have made.

    I've been reading other peoples issues with templates and a few people have suggested using the silverstripe-cache with flush=all but still I've had no joy.

    Any ideas on what the issue could be there? Been wrestling with this all afternoon.

    544 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.