Jump to:

10994 Posts in 2728 Topics by 1819 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » 2.4.3 and image gallery, uploads but broken images in gallery?

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 2383 Views
  • Terry Apodaca
    Avatar
    Community Member
    109 Posts

    Re: 2.4.3 and image gallery, uploads but broken images in gallery? Link to this post

    And I am having some weird issues as well, some like the ones described here and others like i posted about in here: My Post

  • Fuzz10
    Avatar
    Community Member
    787 Posts

    Re: 2.4.3 and image gallery, uploads but broken images in gallery? Link to this post

    Yup. Confirmed.

  • TF-35Lightning
    Avatar
    Community Member
    137 Posts

    Re: 2.4.3 and image gallery, uploads but broken images in gallery? Link to this post

    guys the only issue I am having atm, is that when I click on edit photo I can't edit the details straight away but have to click the "next button", then click the" previous button" to be able to edit the details of the initial image I selected. Are you guys suffering this also???

  • e-scape
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Re: 2.4.3 and image gallery, uploads but broken images in gallery? Link to this post

    Uncle Cheese

    Can you weigh in on this one please. I have now upgraded DOM and ImageGalery to the trunk head r529 and I am still getting the same problem. When you upload an image to the gallery the File record is created (As an ImageGalleryImage class) associated with the folder, however the ImageGalleryItem is not being created if you just close the upload window. The ImageGalleryItem is only created if you click the continue button and if your uploading multiple files, you click through all of them until you get the Finish button.

    Hope this helps narrow things down a bit.

    Cheers
    Jason

  • e-scape
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Re: 2.4.3 and image gallery, uploads but broken images in gallery? Link to this post

    A little further information...

    If you close the popup without pressing the Continue action button the method saveUploadifyForm is never called. Its this action method that creates the ImageGalleryItem objects. I am guessing what we need is the Close popup action to call this method if it hasn't already been called. Doesn't sound like a great solution but it would seem like a likely work around to the problem of users terminating the required workflow early.

    2383 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.