Jump to:

10992 Posts in 2727 Topics by 1818 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » cu3er problem

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 958 Views
  • qlex
    Avatar
    Community Member
    68 Posts

    cu3er problem Link to this post

    Hi,
    i have installed cu3er module, have properly added new Cu3er.php (mysite/code) and Cu3er.ss files (themes/{mytheme}), have dev/build successfully.

    in CMS, i have prepared 3 slides and when trying to view published page, the only thing i see is:
    Get Adobe Flash Player

    could any1 help me out here - what could i be doing wrong ?

    Qlex

    ps Flash Player is installed, as i can see the cu3er from original cu3er website

  • mattclegg
    Avatar
    Community Member
    56 Posts

    Re: cu3er problem Link to this post

    It can only be a be a problem with javascript/flash..

  • israel.bo
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: cu3er problem Link to this post

    I have problems with this module is installed correctly
    but when I create a website and public Cu3erPage get the
    following error

    Attached Files
  • greenpea
    Avatar
    Community Member
    19 Posts

    Re: cu3er problem Link to this post

    I get the same error using SilverStripe 2.4.5

    This page contains the following errors:

    error on line 2 at column 1: Extra content at the end of the document
    Below is a rendering of the page up to the first error.

    958 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.