Jump to:

10993 Posts in 2727 Topics by 1818 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » SilverStripe 2.4 | Subsite Module | 500 Internal Server Error

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1363 Views
  • Mike.Eastwood
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    SilverStripe 2.4 | Subsite Module | 500 Internal Server Error Link to this post

    Hi
    Installing the Subsite Module from the zip file using SilverStripe 2.4.3 I got the '500 Internal Server Error blah blah blah'... with nothing in the error logs.

    However, when I checked out the latest SVN version it installed without errors.

    Hope this helps you.
    Cheers
    -Mike

  • HeartlandTech
    Avatar
    Community Member
    17 Posts

    Re: SilverStripe 2.4 | Subsite Module | 500 Internal Server Error Link to this post

    I did a lot of teeth gnashing on that one. The problem that I found was the Internal Error 500 is being generated by Apache, and never makes it to a log file. What I found was if I couldn't get to a directory correctly because of the Apache security (shared host) it was bombing. I eventually called my hosting company to figure out how to handle a subdomain to subdirectory properly and that allowed Silverstripe to run properly. I have seen some issues with the Subsite module, but I need to update my SS and subsite to the latest and greatest before I complain too much.

    1363 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.