Jump to:

11003 Posts in 2735 Topics by 1824 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Userdefined Form Problems

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 728 Views
  • Drachenwinter
    Avatar
    Community Member
    8 Posts

    Userdefined Form Problems Link to this post

    Hello all =)

    I have some problems with the userforms. Installation is fine, but when i try to add a new email recipient i get a Website Error - Not found. Also, trying to add any kind of field firebug shows me a this:

    GET http://www.mywebsite.de/admin/EditForm/field/Fields/addfield?NewID=1&Type=EditableCheckbox 404 Not Found

    i'm using silverstripe 2.3.4 with the 0.2.1 userforms on a strato-server with php 5.2.17

    i tried finding a solution by searching the forum and the tickets, but i have not found somethign useful.

    some good hints would be cool =)

  • Drachenwinter
    Avatar
    Community Member
    8 Posts

    Re: Userdefined Form Problems Link to this post

    okay, another thing i found out:

    when i install the userforms module and run dev/build, the userform seems simply not to be installed completly. The userdefined form page is created, but thats it.

    any idea why that happens?

    728 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.