Jump to:

10987 Posts in 2724 Topics by 1817 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Multi Sites Module fails to install

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 490 Views
  • nzsilverstripe
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Multi Sites Module fails to install Link to this post

    Hi there,

    I've just downloaded the Multi Sites module (subsites-0.1-r89976) and am having no success installing it.

    First I received the 'extraDBFields is deprecated' error which I seemed to have solved by replacing the function calls with the extraStatistics function. Now I'm getting the following message:

    Warning: Unknown class passed as parameter in C:\xampp\htdocs\test\sapphire\core\Object.php on line 568

    Fatal error: Uncaught exception 'ReflectionException' with message 'Class NewsletterType does not exist' in C:\xampp\htdocs\test\sapphire\core\Object.php:385 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\test\sapphire\core\Object.php(385): ReflectionClass->__construct('NewsletterType') #1 C:\xampp\htdocs\test\sapphire\core\Object.php(543): Object::uninherited_static('NewsletterType', 'extensions') #2 C:\xampp\htdocs\test\subsites\_config.php(18): Object::add_extension('NewsletterType', 'NewsletterTypeS...') #3 C:\xampp\htdocs\test\silverstripe-cache\manifest-main(7326): require_once('C:\xampp\htdocs...') #4 C:\xampp\htdocs\test\sapphire\core\ManifestBuilder.php(74): require_once('C:\xampp\htdocs...') #5 C:\xampp\htdocs\test\sapphire\core\Core.php(232): ManifestBuilder::include_manifest() #6 C:\xampp\htdocs\test\sapphire\main.php(61): require_once('C:\xampp\htdocs...') #7 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\test\sapphire\core\Object.php on line 385

    Can someone help me install this module please?

    Thanks,

    Carl

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5497 Posts

    Re: Multi Sites Module fails to install Link to this post

    Try the latest master build of subsites rather than 0.1. 0.1 is ancient nowadays!

  • nzsilverstripe
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Multi Sites Module fails to install Link to this post

    Hi Willr,

    Thanks for your reply.

    Do you think you could kindly post me the link to the download please?

    Thank you,

    Carl

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5497 Posts

    Re: Multi Sites Module fails to install Link to this post

    All information (incl master download) is available on the modules page listing on this site or you can find it on github (like all the core modules)

    https://github.com/silverstripe/silverstripe-subsites

  • nzsilverstripe
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Multi Sites Module fails to install Link to this post

    That's great Willr. Trunk module has been located and builds successfully.

    Many thanks for your help. Much appreciated.

    Carl

    490 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.