Jump to:

10994 Posts in 2728 Topics by 1819 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » [SOLVED]Trouble installing eventmanagement module

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 857 Views
  • Tee808
    Avatar
    Community Member
    6 Posts

    [SOLVED]Trouble installing eventmanagement module Link to this post

    I am getting an error when running /dev/build when installing the eventmanagement module.

    These are the steps I performed:

    I installed Event Calendar, MultiForm, and ItemSetField modules (at this point the site is working).
    I downloaded the eventmanagement module and I have the eventmanagement folder sitting in the correct place.
    I run /dev/build and get

    HTTP Error 500.0 - Internal Server Error

    Any ideas as to what I have done wrong?

  • KngtRdr
    Avatar
    Community Member
    6 Posts

    Re: [SOLVED]Trouble installing eventmanagement module Link to this post

    Whenever I got the 500 error, it was because I had permissions set incorrectly in the new module directory... I don't know if that's the issue you're having...?

  • Tee808
    Avatar
    Community Member
    6 Posts

    Re: [SOLVED]Trouble installing eventmanagement module Link to this post

    Thanks, I found the problem. I hadn't properly installed the MultiForm module!

    857 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.