Jump to:

10930 Posts in 2613 Topics by 1810 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » ImageGallery Album page just spins

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 419 Views
  • thenergle
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    ImageGallery Album page just spins Link to this post

    Hey all,

    I have uploaded the most recent ImageGallery version from GitHub as suggested in one of the other forums. I am running SilverStripe 2.4.5.

    The default Album list page works great. And the backend seems to upload and save everything fine. However, if I go to anyone of the gallery pages the spinner graphic simply spins and while I can see that the proper number of links for the images appears, the loader just continues to spin indefinitely.

    I haven't been able to find any other information on this issue, I may not have been searching for the correct problem. But any help would be appreciated.

    You can view the development site at http://sandbox1.imicpawebdesign.com/photos currently the burgers page is the only one that has any other picture in it.

  • thenergle
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: ImageGallery Album page just spins Link to this post

    Sometimes having a fresh look at it helps. I changed my search words and that brought me to the solution. I was naming the image gallery folder without the underscore. It needed to be "image_gallery".

    419 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.