Jump to:

10979 Posts in 2722 Topics by 1815 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Problem with the tutorial

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 293 Views
  • wake2010
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Problem with the tutorial Link to this post

    hi first off superb application, however, i am having a problem showing questions on the tutorial when i add $PageComments to my ArticlePage.ss and flush i get this error when i view the artical

    XML Parsing Error: not well-formed
    Location: http://localhost/news/advancetech-gets-a-site-make-over/?stage=Stage
    Line Number 100, Column 102:
    <p id="DeleteComments"><a href="http://localhost/PageComment/deleteallcomments?pageid=32&SecurityID=(this is where the error points to)3a35cfed21280381a56b85a2394c37faa625c012">

    any help would be fantastic, FYI im using xampp to develop the site before i upload it to my live site

    thanks

  • wake2010
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: Problem with the tutorial Link to this post

    This is the contents of my ArticlePage.ss

    <% include menu2 %>

    <div id="Content" class="typography">
    <% include Breadcrumbs %>

    <h1>$Title</h1>
    $Content
    <div class="newsDetails">
    Posted on $Date.Nice by $Author
    </div>
       $PageComments
    </div>

    293 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.