Jump to:

10994 Posts in 2728 Topics by 1819 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » SS3 Gallery: Trouble Displaying the Gallery

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 267 Views
  • juneallison
    Avatar
    Community Member
    108 Posts

    SS3 Gallery: Trouble Displaying the Gallery Link to this post

    Hi,

    I'm working on a site where the SS3 Gallery module is installed. The catch is that this is a one page website with different panels. For regular page content, I can add something like this to my Page.ss template to grab the content of a specific page in the admin:

    <% loop Page(pagename) %>
       $Content
    <% end_loop %>

    I don't know if I'm drawing a blank or missing something basic, but how do I output a gallery attached to a specific page? I noticed this snippet of code in GalleryPage.ss

    <% loop getGalleryImages %>
    <li class="$EvenOdd $FirstLast IGE{$Pos} galentries">
    <a href="$Image.URL" rel="prettyPhoto[gallery1]" title="$Description">
    <% loop Image.SetWidth(280) %>
    <img src="$Link"
    <% end_loop %>
    alt="$Title" />
    </a></li>
    <% end_loop %>

    ...but this doesn't work in my regular page template.

    Any help would be appreciated!

    Thank you!

    June

    267 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.