Jump to:

10928 Posts in 2612 Topics by 1809 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Static Publisher https issue

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 212 Views
  • igorbi
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Static Publisher https issue Link to this post

    Using SS3.1.1 (cms) with module StaticPublisher (https://github.com/silverstripe-labs/silverstripe-staticpublisher), encountered strange issue, and run out of ideas.

    Admin section is setup to use https. It all works well. Then I've addded static publisher module to it, at first glance it worked, but I've noticed that when some Page type is updated (having pagesAffectedByChanges implemented) which should trigger recreation of cache for that specific page, baseHref is https:// and all the links on that page are https (I'm talking about cached version of page).

    When running buildcache from browser pages are created valid.

    Tried with setting up Director::setBaseURL('http://dev.mysite/'); in config.php but then I can't access admin section where https is used.

    Also may be part of issue, when updating any PageType using admin URL Segment is https://, and I assume when page get saved it uses https instead of plain http.

    Finally my question: Is there a way to use https for all admin/cms urls, and to use http for site?

    212 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.