Jump to:

10994 Posts in 2728 Topics by 1819 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Subsites homepage is set to "draft" even though it's not been edited

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 155 Views
  • haugen
    Avatar
    Community Member
    12 Posts

    Subsites homepage is set to "draft" even though it's not been edited Link to this post

    So I have a customer that got multiple offices that each got its own website, so I figured using the subsite module was a clever idea, instead of setting up an individual SS installation for each office.

    It's now in production and it's working very well with the sharing of assets and stuff. The only thing is that each week the homepage for many subsites get set into draft mode, and therefor when I go to the subsite url, it says it can't find the page it's looking for. When I save the homepage, it finds it. The admins for each subsites say they haven't been editing.

    I don't exactly know what's happening. If it's one of the system admins that's in an editing the main site, and therefor each of the subsites homepage goes into draft mode.

    Anyone experienced this before? I'm getting tired of logging in and saving each individual subsite 'home'.

    I guess it's worth mentioning that each subsite was created as a copy of another office, since the structure is pretty much the same for each office. Is it a relation in the DB that's affecting this?

    155 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.