Jump to:

10994 Posts in 2728 Topics by 1819 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Image Gallery Extension Troubles

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2 3 4 5
Go to End
Author Topic: 8546 Views
  • soft-systems
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Re: Image Gallery Extension Troubles Link to this post

    This is what I have from the WAMP install:
    Apache 2.2.11
    PHP 5.2.8 + PECL
    SQLitemanager
    MySQL 5.1.30
    Phpmyadmin

    I previously had xxamp installed. But i removed this before installing so it cant be complications with that install.

  • soft-systems
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Re: Image Gallery Extension Troubles Link to this post

    I ended up going back to XXAMP - 2.3.0-rc4 works well. perfect install.
    and now i have the gallery and image gallery modules set up BUT
    when i make an album in the image gallery, and then i go to the page locally to view it. I click to upload images to the album, it goes to the right page but all i have is a save button. No little upload section.
    Would this have something to do with having altered the swfupload _config.php file to say this:
    require_once(Director::baseFolder() . "/swfupload/code/SWFUploadFileIFrameField_Uploader.php");
    require_once(Director::baseFolder() . "/swfupload/code/SWFUploadFileIFrameField.php");

    on lines 2 and 3? - This altered code was pulled from a previous post you made somewhere here on the forum.

    I will be trying other things here, but if you have any ideas let me know!

    8546 Views
Page: 1 2 3 4 5
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.