Jump to:

10986 Posts in 2724 Topics by 1817 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » hidemailto issues

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1391 Views
  • NickJacobs
    Avatar
    Community Member
    144 Posts

    hidemailto issues Link to this post

    Hi, I'm having trouble getting this to work......I upgraded to ss 2.2.3 and am trying to get the hidemailto module working. I've got the hidemailto folder in the root, and have also put the gallery folder in there also (read in the forums that hidemailto uses a decorator class from gallery) but when I put in a manual link,

    ie: mailto/info/povertybaywine.co.nz/inquiry

    when I publish it, the link just goes to : http://povertybaywine.co.nz/mailto/info/povertybaywine.co.nz/inquiry which is a blank page.

    Any ideas?

  • fijiaaron
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: hidemailto issues Link to this post

    first idea -- is it in the allowed domains (check _config.php) in the module

  • Roweena
    Avatar
    Community Member
    28 Posts

    Re: hidemailto issues Link to this post

    The same thing also happens when I try to use hide mailto, did you figure out how to work it?

  • MartinM
    Avatar
    Community Member
    6 Posts

    Re: hidemailto issues Link to this post

    same issue here. Shouldn´t this module be declared officially dead?

    1391 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.