Jump to:

10845 Posts in 2513 Topics by 1792 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Image Gallery in a Subsite

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 862 Views
  • Chucky2k
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Image Gallery in a Subsite Link to this post

    Hi UncleCheese,

    I tried to create an Image Gallery page in a subsite and every thing works fine until i try to upload images to the Album. On I click on upload the 1st image in the list appears to upload and then I get a popup error that states, "An error occurred in the upload. Try again later." I click OK on that and then get another popup that just has the work "here" on it. I click OK on that one and then get one more popup error message "TypeError: document.getElementById(targetID) is null". I am still able to upload images to my Image gallery pages (I have 4) on the mainsite.

    Thanks
    Chucky

  • Chucky2k
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Re: Image Gallery in a Subsite Link to this post

    Hey UncleCheese,

    If you have seen this then you don't need to worry about this now. I tried again today by using images already uploaded and it all works fine now. Strange as even that would not work the other day. I ended up manually editing the sql files to get one Album in place and then I tried again today and it all worked.

    Thanks anyway for an awesome module and your other modules for that matter.

    Cheers
    Chucky

    862 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.