Jump to:

10928 Posts in 2612 Topics by 1809 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » UserForms 0.2

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Go to End
Author Topic: 26889 Views
  • RichardMortimer
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Re: UserForms 0.2 Link to this post

    Hi,

    Have installed userforms v2 on our SS2.3.3 site, and after a few teething problems have got the forms working in the admin section, however when going to the site, where the page should be, I get a blank page. I've read through this thread and can't see anything similar, so am hoping one of the gurus can shed some light on something I've probably done wrong?

    Thanks

    Richard

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5489 Posts

    Re: UserForms 0.2 Link to this post

    where the page should be, I get a blank page

    Anything in your php / apache error logs?

  • Newbie2009
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Re: UserForms 0.2 Link to this post

    Hi there! I have a question to Userform. I'm a Newbie in CSS,PHP and Silverstripe. How can I create another look in the frontend for the Formmailer. I looked in every CSS file but I can't find to modified the code . For Example: I want larger textfields and so on please look at my grafik to see what I mean.

    thx

  • martimiz
    Avatar
    Forum Moderator
    1067 Posts

    Re: UserForms 0.2 Link to this post

    @Richard
    I had this happening a few times with custom pagetypes - even after /dev/build/ and /?flush=1. Sometimes the solution is to manually empty the silverstripe-cache directory. Just maybe...

  • drye
    Avatar
    Community Member
    49 Posts

    Re: UserForms 0.2 Link to this post

    @Richard

    Just double check your folder name for User forms it should be "userforms"

    I had similar issues because my name was slightly different.

    Good luck

  • drye
    Avatar
    Community Member
    49 Posts

    Re: UserForms 0.2 Link to this post

    @Newbie2009

    In your /themes/[yourtheme]/css/form.css

    This file may exist, if it doesn't you can create it and put all your form styling there.

    Good luck!

  • RichardMortimer
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Re: UserForms 0.2 Link to this post

    Thanks for your suggestions, and I figured it out, although it wasn't anything to do with userforms or myself.

    An external agency coded our website, and in order to show different sections of our organization, they put in different pages which would then pull their 'default' page from the database. The net result of this is that there was no default "page.ss", thus the page couldn't render - I copied the Sitemap.ss file and called it Page.ss, then removed the sitemap stuff and it all came up good.

    Now to add Captcha and test that out!

    Cheers!

    Richard

  • GinsengBBQ
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: UserForms 0.2 Link to this post

    I have successfully installed userform 0.2 and SS 2.3.3 running on wampserver.
    After creating a simple contact page with 2 text field and an email text field, it displayed fine except the field name has default generated names like 'editabletextfield1', 'editableemailfield4', etc.

    How can I change these to more informative names like, "Name" or "Email", etc.?

    26889 Views
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.