Jump to:

10994 Posts in 2728 Topics by 1819 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Can't Upload

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 945 Views
  • dalboy
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Can't Upload Link to this post

    Sometiems when i try to upload a document or image to then link to or use on the page I Can't. When I click on the browse button on the upload page of the Files section - there is no response. Someone suggested trying Frefox instead of IE which owrked for a while but even Firefox now leads to no response when I click on that button - any help would be great thanks

  • sonicparke
    Avatar
    74 Posts

    Re: Can't Upload Link to this post

    I'm having the same issue. I've tried on Safari & FF3 in OSX as well as FF & IE8 on XP. Browse button does nothing.

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Can't Upload Link to this post

    Are you guys talking about the upload function in DataObjectManager? Or in the Files & Images section?

  • sonicparke
    Avatar
    74 Posts

    Re: Can't Upload Link to this post

    Files & Images. I solved mine by following this thread:

    http://silverstripe.org/general-questions/show/251020#post251020.

    Works great now!

    945 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.