Jump to:

10930 Posts in 2613 Topics by 1810 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » UserForm: not sending emails

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1231 Views
  • marcink
    Avatar
    Community Member
    89 Posts

    UserForm: not sending emails Link to this post

    hi,
    i just installed userForm 0.1.
    when trying to send an email, i got this error:

    [Warning] mail() [function.mail]: SMTP server response: 451 See http://pobox.com/~djb/docs/smtplf.html.
    POST /test/Form

    Line 157 in D:\_projekte\xxx\www\sapphire\email\Mailer.php

    Source

    148    if (isset($headers['bcc'])) {$headers['Bcc']=$headers['bcc']; unset($headers['bcc']); }
    149       
    150    
    151    // Send the email
    152    $headers = processHeaders($headers);
    153    $to = validEmailAddr($to);
    154    
    155    // Try it without the -f option if it fails
    156    if(!($result = @mail($to, $subject, $fullBody, $headers, "-f$bounceAddress"))) {
    157       $result = mail($to, $subject, $fullBody, $headers);
    158    }
    159    
    160    return $result;
    161 }
    162
    163 /*

    can anyone tell me, whats that all about?

    but ive got all the emails in the submissions tab in cms, with all data correct.

    thanks

    1231 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.