Jump to:

10990 Posts in 2727 Topics by 1818 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Newsletter module subscription weirdness

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1189 Views
  • SilverRay
    Avatar
    Community Member
    167 Posts

    Newsletter module subscription weirdness Link to this post

    OK, the newsletter's (trunk) subscription system is acting weird (ss 2.3.2):

    - Subscribing by using the suscription form works.
    - Unsubscribing by using the unsubscribe link works too.

    But: re-subscribing (by form) using the previously unsubscribed email address "seem" to work, but it doesn't for real. When I resend the newsletter, this re-subscribed address does not receive anything, although the cms says that an email was sent successfully. Also, if I add the address by hand to the group, it doesn't use that address to send. It appears the UnsubscribeRecord table does not get updated if a previously unsubscribed email address subscribes again. Is this a known issue? Any workarounds perhaps? Thanks!

  • SilverRay
    Avatar
    Community Member
    167 Posts

    Re: Newsletter module subscription weirdness Link to this post

    OK, so it seems that SubscribeForm.php does not check for the existence of a record in the UnsubscribeRecord table... is this intended behavior?

  • one2gamble
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Re: Newsletter module subscription weirdness Link to this post

    Did you ever figure this out? Im having the same issue

  • Dave L
    Avatar
    Community Member
    56 Posts

    Re: Newsletter module subscription weirdness Link to this post

    Also came across this in testing. Created a ticket.

    http://open.silverstripe.com/ticket/4597

    1189 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.