Jump to:

10928 Posts in 2612 Topics by 1809 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Userform 0.2 Error when submitting check box selections :-(

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1127 Views
  • vintagescooter
    Avatar
    Community Member
    8 Posts

    Userform 0.2 Error when submitting check box selections :-( Link to this post

    Hi

    When submitting a form that contains checkboxes or dropdown etc it gives back an error and doesnt record the information in the submissions. Its strange how if i make a form with just basic text input and email etc it submits no errors and records the information. Any ideas on the issue or anyone else experenced this? i thought maybe its a problem with an array variable type or something?

    the error states the following:

    Website Error
    There has been an error

    The website server has not been able to respond to your request

    As i say only when using checkboxs and drop downs in the form, any help would be much appreciated

    Thanks
    Chris

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5482 Posts

    Re: Userform 0.2 Error when submitting check box selections :-( Link to this post

    Can you enable devmode so you get full blown errors? Add this to your mysite/_config.php and try again Director::set_environment_type("dev");

    1127 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.