Jump to:

10850 Posts in 2517 Topics by 1793 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » Image Gallery module not working ... SWFUupload error

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1204 Views
  • Happysadhu
    Avatar
    Community Member
    33 Posts

    Image Gallery module not working ... SWFUupload error Link to this post

    Hi,
    After installing the module, when I try to create a Image Gallery page I get the following:

    Error: DataObjectManager requires the SWFUpload module.

    Yet I've properly renamed and installed the folders as instructed in the root folder of silverstripe installation
    (i.e., dataobject_manager, swfupload, image_gallery -- all lowercase without the version info. I've rebuilt the database (.../dev/build?flush=1) a few times, removing the folders and then re-inserting them. But it makes no difference, I get the same error!

    Help,
    Sam

  • Happysadhu
    Avatar
    Community Member
    33 Posts

    Re: Image Gallery module not working ... SWFUupload error Link to this post

    Hi,
    I ended up downloading the wrong version of SWFpload from www.swfupload.org, which someone else had suggested in a forum posting. I didn't know that there was a silverstripe version until now at http://silverstripe.org/swfuploadfield-module/. Once I installed the SS version everything seems to work.

    Sam

    1204 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.