Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Packaged theme not displaying properly

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1498 Views
  • aiekon
    Avatar
    7 Posts

    Packaged theme not displaying properly Link to this post

    I wonder if anyone can help me out.. I installed Silverstripe and kept the packaged theme in tact. On IE 7 the theme displays correctly. However, when viewed in IE 6 the theme is broken up and is not displaying as it should. Additionally, the theme is not displayed properly on Firefox. You can see a screenshot of the theme on IE 6 here:

    http://www.denscio.com/capture.JPG

    Does anyone know how I can resolve this issue and make the theme cross-browser compatible?

    Thanks in advance.

  • Sigurd
    Avatar
    Forum Moderator
    628 Posts

    Re: Packaged theme not displaying properly Link to this post

    That's a pretty old school theme, that's just the tutorial site, which you've seemingly demonstrated doesn't work well in IE6 due to, most likely, IE6 CSS bugs we haven't dealt with properly.

    Long term we're more likely to upgrade the tutorial to use blackcandy... you should be using blackcandy or make your own template design when you want to make a proper site

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5497 Posts

    Re: Packaged theme not displaying properly Link to this post

    I dont even have a copy of that theme to test it out but it looks like it might be a clearing issue. Try added overflow: hidden; to the div that wraps round that whole block. (Upon finding a copy of the template file try adding that to #ContentContainer or #Content)

    1498 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.