Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Log in fails...

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1850 Views
  • henrik
    Avatar
    18 Posts

    Log in fails... Link to this post

    When trying to access mysite.se/admin I'm redirected to:

    Fatal error: Call to undefined method stdClass::Children() in /hsphere/local/home/skraddaren28/brfskraddaren.se/sapphire/core/control/
    ContentController.php on line 127

    What does this mean?
    To access the CMS I have to register through the forum log in.

  • henrik
    Avatar
    18 Posts

    Re: Log in fails... Link to this post

    Found out that this happens if a page isn't namned the same way in draft and published site!

  • mseifert
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Re: Log in fails... Link to this post

    Hi Henrik

    Did you manage to get your's working? I have the same problem, but cannot get it fixed. I have compared records in SiteTree and SiteTree_Live (I assume this is where you found the difference), but they are identical as far as URLSegment, Title and MenuTitle.

    Any help would be greatly appreciated.

    // Morten

  • mseifert
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Re: Log in fails... Link to this post

    Hi,

    I upgraded to version 2.2.0 and it fixed the problem. Still have not figured out what the problem was.

    // Morten

    1850 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.