Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » SS 2.2.0rc1- OpenID

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1336 Views
  • dio5
    Avatar
    Community Member
    501 Posts

    SS 2.2.0rc1- OpenID Link to this post

    Hi,

    I'm trying to log in with my openid from myopenid but I just can't get in.

    I've added the openID url to the member in Security, but everytime I want to login
    I get :

    "Either your account is not enabled for OpenID/i-name authentication or the entered identifier is wrong. Please try again."

    I must be overlooking something stupid here. Do I have to add something somewhere? Or enable something in openID? I've tried with three different openid-urls...

    Or could the problem be the fact that I'm doing it on localhost?

  • Sigurd
    Avatar
    Forum Moderator
    628 Posts

    Re: SS 2.2.0rc1- OpenID Link to this post

    What's your OpenID? If your openid server is delegated, then it wouldn't have worked yet; a fix is in 220rc2 that will come out next week.

  • dio5
    Avatar
    Community Member
    501 Posts

    Re: SS 2.2.0rc1- OpenID Link to this post

    Just a normal openid, nothing delegated.

    But I've heard there was something not working, so I'll check again for a new version on svn in some days.

  • Sigurd
    Avatar
    Forum Moderator
    628 Posts

    Re: SS 2.2.0rc1- OpenID Link to this post

    The item that wasn't working was delegated openid. Check out the rc2 that is being built shortly; sign up to our silverstripe annoucements list to be emailed when it comes out;

    http://groups.google.com/group/silverstripe-announce/

  • sonicparke
    Avatar
    74 Posts

    Re: SS 2.2.0rc1- OpenID Link to this post

    This hasn't worked for me at all when using a delegated openid. I've upgraded to the full version of 2.2.0 and I'm still getting the same error.

    "Either your account is not enabled for OpenID/i-name authentication or the entered identifier is wrong."

    However, when I use "openid.aol.com/screenname" it works fine. Anybody have any thoughts on this?

    1336 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.