Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Installation Problem

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1361 Views
  • Wild_Child
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Installation Problem Link to this post

    Hello;
    I tried to install SS 2.2.0 RC1 but I got errors... I have PHP 5.2.4... I am using Xampp on Windows Vista...
    On the control page It says OK to the mod_rewrite but on the installation page it throws error.. You can see the screenshots. Thanks in advanced...


  • DaveP
    Avatar
    Community Member
    48 Posts

    Re: Installation Problem Link to this post

    Have you tried setting permissions on those folders/file ?

    I had to change the folders properties listed and the .htaccess file before I could proceed.

    HTH - Dave Porter

  • Wild_Child
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: Installation Problem Link to this post

    Yes. I checked them and also I made full control for everyone to those files and folders... Those are just warnings..

    Also in this site; when I clicked reply without logging in it showed a blank page...

  • DaveP
    Avatar
    Community Member
    48 Posts

    Re: Installation Problem Link to this post

    Yep, there are a number of problems with these forums, which have been acknowledged and are being addressed...

    cheers, Dave

    1361 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.