Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Issues with DEV to LIVE hosting

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 895 Views
  • Stempy
    Avatar
    2 Posts

    Issues with DEV to LIVE hosting Link to this post

    First off, Silverstripe is a awesome CMS, the interface is great, and the structuring of the framework seems very good.

    I have a similar problem to http://www.silverstripe.com/site-builders-forum/flat/8313#post8313
    (Moving from DEV to LIVE) where I have Silverstripe working fine on a local dev environment (with XAMPP) however after transferring the files and database (using phpmyadmin to import), I came across a few issues:

    1. Blank Page, so I added ini_set('display_errors',1), and error_reporting to E_ALL, anyway this showed up a memory overflow, so I upped the mem to 60M, then 70M (as the mem management is a little screwey atm, I'm sure this will be ironed out in later versions).

    2. After memory limit has increased, now get the following:
    ERROR:
    Error
    The website server has not been able to respond to your request.

    ------- This is when moving from the dev to live server.

    Installing a fresh copy of SS works ok, providing the memory limit is high (eg. the 70M), it is running on Apache with mod_rewrite used for other scripts, however warnings are still shown by the ss installer. I would rather move across from dev to live than install fresh.

    Anyone's thoughts on this would be great.

    895 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.