Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » If you run into problems using Lightbox2 with SS, look here...

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 976 Views
  • SilverRay
    Avatar
    Community Member
    167 Posts

    If you run into problems using Lightbox2 with SS, look here... Link to this post

    I tried to use Lightbox2:

    http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/

    with SS generated pages and ran into problems. The thing just wouldn't work. HTML, linked script and css files all seemed correct. The strange thing was, if I placed a file with exactly the same HTML code outside the cms system (copied from the source view of a SS generated page), it would work! On a Mac, the generated page would give javascript errors both in Safari and Firefox; but with IE6 on XP there would be no problem, both the static and generated page worked! (Normally it is the other way around ;)

    A very strange situation indeed.

    With the help of one of the forum members, DesignCity (thanks again), the solution was found: just place ContentNegotiator::disable() in the config file. It seems that the ContentNegotiator tries to do strange things with Safari...

    Perhaps other people ran into this as well, so this might help you a little bit more in the right direction. If you have any questions, let me know.

    Thanks,
    - Ray.

    (Edited for spelling)

  • Fuzz10
    Avatar
    Community Member
    786 Posts

    Re: If you run into problems using Lightbox2 with SS, look here... Link to this post

    976 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.