Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Extrange problem with mod_rewrite

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 950 Views
  • msantang
    Avatar
    Community Member
    41 Posts

    Extrange problem with mod_rewrite Link to this post

    I have apache 2.2.4 and i try to get SilverStripe 2.2 working.
    But after installing it sucessfully, i have a problem with mod rewrite
    it's working but instead of execute sapphire/main.php on the server.
    the browser prompt to download it.

    So i get all the php code of main.php on the client!

    mod_rewrite is working but seems like after it php was disabled and prompt to download the file

    but php is working too because http://localhost/install.php it still working.

    AllowOverride ALL is set in the folder of web server.

    I try many thing but i cant get it working.

    Some idea?

  • msantang
    Avatar
    Community Member
    41 Posts

    Re: Extrange problem with mod_rewrite Link to this post

    Anyone?

  • Wojtek
    Avatar
    Community Member
    149 Posts

    Re: Extrange problem with mod_rewrite Link to this post

    There must be something wrong with your php settings, I never had similar problems

    950 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.