Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Adding "-award" to the URI of page makes it disappear

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1324 Views
  • a.fledd
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Adding "-award" to the URI of page makes it disappear Link to this post

    Just found this bug in my install of SS, just wondering if anyone else can replicate this. If you just take one of the pages in your SS site, let's say the URI is "http://www.mysite.com/faq" and you change the URI to be "http://www.mysite.com/faq-award" all links to that page disappear, I mean they are just gone, although still present in the source code. Navigations have an element for the page, but no text, any links in the content (including those in the TinyMCE editor) disappear.

    If this really is a bug in the code, I am soo curious as to how something this random gets into the code! It's not big deal, just crazy. I have many many other pages with multiple word URIs, only the word "award" seems to trigger it, and that's only when it's a part of the URI, if you just had "http://www.mysite.com/award" that's fine, but not "http://www.mysite.com/award-award".

    Anyhow, can anyone else replicate this or is it just me?

  • LarcenIII
    Avatar
    Community Member
    8 Posts

    Re: Adding "-award" to the URI of page makes it disappear Link to this post

    I get Page not found, maybe it's just you

    1324 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.