Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » HTTP_HOST errors in Apache log during log rotation

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1599 Views
  • 3dkiwi
    Avatar
    Community Member
    17 Posts

    HTTP_HOST errors in Apache log during log rotation Link to this post

    Guys

    Trickier one this time...

    I rotate my Apache Logs nightly and this causes the Apache2 server to send some test requests to itself.

    xxx.xxx.xxx.xxx - - [07/Mar/2008:xx:09:24 +1300] "GET / HTTP/1.0" 200 2382 "-" "Apache/2.2.4 (Linux/SUSE) (internal dummy connection)"
    xxx.xxx.xxx.xxx - - [07/Mar/2008:xx:09:24 +1300] "GET / HTTP/1.0" 200 2382 "-" "Apache/2.2.4 (Linux/SUSE) (internal dummy connection)"
    ...

    But when this happens I get the following in the Apache error_log

    [Fri Mar 07 xx:09:24 2008] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] PHP Notice: Undefined index: HTTP_HOST in xxx/sapphire/core/control/Director.php on line 482
    [Fri Mar 07 xx:09:24 2008] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] PHP Notice: Undefined index: HTTP_HOST in xxx/sapphire/core/control/Director.php on line 487
    ...

    When I installed this instance of SS I removed the Dev server entries 127.0.0.1 and localhost as suggested when running a live site so my _config.php has the following entry.

    // Sites running on the following servers will be
    // run in development mode. See
    // http://doc.silverstripe.com/doku.php?id=devmode
    // for a description of what dev mode does.
    Director::set_dev_servers(array(
    '',
    ));

    Is this a bug or do I have some other configuration wrong?

    3d

    1599 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.