Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Logging in Issues...

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1095 Views
  • johnsoncraigsbc
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Logging in Issues... Link to this post

    When I come to log in I put in my email address and password, it loads for a moment then shows the same log in page again, without any error report.

    Does anyone know how to fix this?

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: Logging in Issues... Link to this post

    do you have phpmyadmin (or some other way of viewing the db) to see if there is actually a user within the system? If not go to yoursite.com/db/build?flush=1&username=admin&password=password and that will create the admin account for you again

    Or its possible your logged in and its not redirecting correctly so login then revisit yoursite.com/admin to see if you could get in. If that still goes back to the login screen then you are not logged in and you need to check that the member exists

  • johnsoncraigsbc
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Logging in Issues... Link to this post

    Thanks alot, the second idea seems to have worked for now. Fingers crossed.

    1095 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.