Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Silverstripe Admin sticking on loading page

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 2354 Views
  • Decisive Flow
    Avatar
    Community Member
    73 Posts

    Silverstripe Admin sticking on loading page Link to this post

    Tim and I are both having this problem. When we open the /admin of SS, it gets stuck on the loading page (this is in both IE and Firefox). SOmetimes it works in one and not the other, presently i cant get into either.

    I can get to the files and security tabs by typing them in directly but the content is no go.

    Is this because we have more than one webiste admin open at a time?

  • Simon
    Avatar
    Core Development Team
    27 Posts

    Re: Silverstripe Admin sticking on loading page Link to this post

    Theres certainly no problems with having multiple SilverStripe CMS windows open.
    The problem was a javascript error, causing some of the loading scripts to stop running.

    I've fixed this, so it shouldn't be a problem anymore.

    Cheers!

  • rol290
    Avatar
    2 Posts

    Re: Silverstripe Admin sticking on loading page Link to this post

    I just installed SilverStripe 2.0 on a shared Linux server.

    The install goes well after some changes. (rewrite rules activated).

    Now I see the message "Loading" when I enter the admin url and I'm stuck with that.

    2354 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.