Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Tutorial-3 form problem

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 737 Views
  • Mayuri
    Avatar
    Community Member
    19 Posts

    Tutorial-3 form problem Link to this post

    Hi all,
    I am trying with tutorial-3 of SS,

    at time of flashing with http://localhost/mimomax/contact-us?flush=1
    I got error like;
    XML Parsing Error: junk after document element
    Location: http://localhost/mimomax/contact-us?flush=1
    Line Number 2, Column 1:<b>Notice</b>: Undefined index: HTTP_REFERER in <b>C:\wamp\www\mimomax\cms\code\PageTypes\UserDefinedForm.php</b>; on line <b>176</b><br />
    ^
    Thus, I just played with http://localhost/mimomax/?flush=1
    It does store data in to submissions of the CMS but shows error on the Published site like;
    XML Parsing Error: junk after document element
    Location: http://localhost/mimomax/contact-us/?executeForm=Form
    Line Number 2, Column 1:<b>Notice</b>: Array to string conversion in <b>C:\wamp\www\mimomax\sapphire\core\model\DataObject.php</b>; on line <b>536</b><br />
    ^

    also shows error on CMS like;

    Notice: Undefined variable: default in C:\wamp\www\mimomax\sapphire\forms\EditableDropdownOption.php on line 75

    Can anyone help to solve this problem? Plz..........

    Cheers
    Mayuri

    737 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.