Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Forum Issues (when posting here?!)

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1734 Views
  • psusd
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Forum Issues (when posting here?!) Link to this post

    Testing for forum issues?

    Call to a nonmember function, when posting here... is it because of extra characters in the title?

  • psusd
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: Forum Issues (when posting here?!) Link to this post

    hmmm... maybe not.

    That was odd... I kept getting something a call to a non-member function when attempting to post my 'Newsletter Issues in RC3' thread... (I didn't save the exact error msg) and I wasn't able to post it until I edited the title to remove the dashes, parentheses, and other punctuation.

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: Forum Issues (when posting here?!) Link to this post

    Call to a nonmember function, when posting here... is it because of extra characters in the title?

    This pops up occassionally when you take to long to reply to a post. If it comes up with extra characters in the title (and you a replicate it constantly) please add this as a ticket to open.silverstripe.com so one of the developers can fix this for the next release of the forum

    1734 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.