Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Some language problems

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 810 Views
  • x1250
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Some language problems Link to this post

    Hi, I'm translating spanish language files, since they needed a face lift. The problem is that it seems that no all strings are translatable, even though they are present in saphire en_US or cms en_US. This is the case of, for example, the strings used in the login form for admin authentication at url/admin, or user auth at protected pages.

    Just to put en example:

    $ grep -rn "PERMDEFAULT" cms/lang/{en_US.php,es_ES.php}
    cms/lang/en_US.php:181:$lang['en_US']['LeftAndMain']['PERMDEFAULT'] = 'Please choose an authentication method and enter your credentials to access the CMS.';
    cms/lang/en_US.php:347:$lang['en_US']['LeftAndMain']['PERMDEFAULT'] = 'Enter your email address and password to access the CMS.';
    cms/lang/es_ES.php:269:$lang['es_ES']['LeftAndMain']['PERMDEFAULT'] = 'Por favor elija un método de autentificación e introduzca sus datos de acreditación para acceder al CMS.';

    This, and other strings, are not translated at all

    810 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.