Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Error while doing tutorial 1

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 884 Views
  • jpenaavila
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Error while doing tutorial 1 Link to this post

    I'm doing tutorial 1, in the part where you're supposed to create a Homepage template, i created the Homepage.php according to directions, uploaded it where is was supposed to and then made the db rebuild(/db/build?flush=1), and i got an error (error files attached), if i leave it like that the published site is viewable but not the CMS, when i go to /admin i get a message: "ERROR The website server has not been able to respond to your request." i can put it back to normal by deleting the hompege.php file and running the rebuild again, but that leaves me without the ability to have more than one template.

    Extra info:
    Windows XP, tried in FF3 and IE7, server:goddaddy linux
    tried setting the permissions just like page.php (since i noticed they were different) ran the rebuild and still same error.

    please help me

  • jpenaavila
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: Error while doing tutorial 1 Link to this post

    SOLVED, forget it.

    884 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.