Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » was the image upload problem fixed?

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1673 Views
  • vcmusic42
    Avatar
    Community Member
    22 Posts

    was the image upload problem fixed? Link to this post

    I tried searching for this, but it's a little hard to find forum posts by date so I don't know what the latest news is on this bug.

    A few months ago it was virtually impossible to get the image upload tool to work properly...images would appear in the directory, but then you couldn't get them to appear in folders so you could insert them into your content. (Not talking about hard-coding things into templates, just the usual drag & drop).

    I've been away for a while but am looking to get back into SS... has this been fixed?

  • vcmusic42
    Avatar
    Community Member
    22 Posts

    Re: was the image upload problem fixed? Link to this post

    Looks like swfupload was disabled in 2.2.2. - found it in this thread: http://silverstripe.com/site-builders-forum/flat/16550?start=56#post76727

    Going to try out 2.2.2 today!

  • vcmusic42
    Avatar
    Community Member
    22 Posts

    Re: was the image upload problem fixed? Link to this post

    http://www.silverstripe.com/site-builders-forum/flat/79826#post79843

    Looks like I spoke too soon. Honestly, I'm extremely impressed with Silverstripe and it's my favorite CMS I've tested in the last year (and there have been many...way too many).

    But two things, the swf image upload issue and the 1-2 second delays in load times in the admin & frontend (that have been well documented) are causing me to look for another CMS option.

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5489 Posts

    Re: was the image upload problem fixed? Link to this post

    Yes the SWF issue has been removed in 2.2.2 - It was just nasty and it never worked at all for me. The speed issue as you said is well noted and speed improvements are being done for the next release.

    As for the issues upgrading to 2.2.2 with the modules, It does appear that most have some issues as the latest releases for the modules are all quite out of date - released before 2.2.2. The best thing I can recommend is you try the trunk / latest daily build versions of each of the modules as these are more likely to work with 2.2.2

    1673 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.