Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Can't login

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 3800 Views
  • liquidb
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Re: Can't login Link to this post

    Hi there,
    I'm sure the exact same problem happened to me last night, basically the install goes great but once I go to log in, it submits my data, and then I get taken to a blank page, if I go to www.domain.com/admin nothing just blank, if I go to www.domain.com/Security/login still nothing, I've tried "/db/build?flush=1" and nothing either. I thought maybe I should try using MySQL v4.1 since it wasn't working with version v5 but it led me to the same results. During the installations I got all "green lights" on all my settings, so I'm not sure what the problem is. I have installed dozens of other CMSs, Blogs, and Wikis with no problems, not sure what I'm doing wrong here. I was even lucky enough to have one of my hosting provider's great tech guys try installing it too in between dealing with support calls and chats but it's doing the same for them too.

    If anyone has any ideas please let us know, it appears we're not the only ones dealing with this.

    Thanks in advance.

    3800 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.