Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Deleted forum remains in database, is displayed on published site

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1128 Views
  • bo
    Avatar
    Community Member
    10 Posts

    Deleted forum remains in database, is displayed on published site Link to this post

    Alright, I'm making guesses here because I know basically nothing about mysql. My problem is that the published version of my "Forums" page holds two "General discussion" forums (one older, containing one post; and one more recent, without posts), whereas the draft version only holds one (the latter). This is the only one showing up in the CMS. This issue follows a number of removals of forums and forum holders, db/build flushes, and daily-build installations.

    When navigating to the older forum I get the following notice at the top of the page:
    Notice: Trying to get property of non-object in C:\www\forum\code\Forum.php on line 1824

    So, something went wrong when deleting a forum holder, and the forum wasn't removed from the database?

    What do I do to regain control of this page? Any help greatly appreciated.

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5482 Posts

    Re: Deleted forum remains in database, is displayed on published site Link to this post

    I noticed this bug pop up on a recent project. I restored to logging into phpmyadmin - opening the SiteTree and SiteTree_Live and removing the General Discussion that way

  • bo
    Avatar
    Community Member
    10 Posts

    Re: Deleted forum remains in database, is displayed on published site Link to this post

    Worked like a charm, thank you!

    1128 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.