Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Slideshow Pro integration

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1 2 3
Go to End
Author Topic: 7331 Views
  • Liam
    Avatar
    Community Member
    470 Posts

    Re: Slideshow Pro integration Link to this post

    I've used SSP on a handful of projects before, but always with director so this is my first time messing with the standalone version.

    As far as I know according to the readme file in the standalone folder, you don't generate a flash file, just use the one that is already in there and edit the param.xml file. The standalone folder comes setup ready to use with customization in the param.xml file and says is for developers without Flash.

    I don't remember there ever being a loader.swf but its been just under year since I developed with it.

  • Dazza
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Re: Slideshow Pro integration Link to this post

    I'm grappling with this as well - I'm not sure I have everything set up right (what is the trunk?) can someone tell me what the folders should look like?

    At present I'm getting an error from my page http://eri.com.au/new-slideshowpropage/

    The parameter XML seems to be OK:
    http://eri.com.au/new-slideshowpropage/params/

    But an error generates from the images?
    Notice: No Albums Found in /home/eri/public_html/mysite/code/SlideShowProPage.php on line 106
    1

    7331 Views
Page: 1 2 3
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.