Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » No Admin Access

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 2413 Views
  • redking
    Avatar
    43 Posts

    No Admin Access Link to this post

    Hi,

    I just installed v2.2.2 and it went smoothly. I even have all my pagetype templates up and running. Where I'm having issues is accessing the admin section of the CMS to input my content. When I go to mysite.com/admin, as I usually do to access the CMS, I get a blank white screen. The weird thing is, the intial attempt at reaching the admin section, the login form was displayed; however, it just took me to the blank screen. After that initial attemp I do not even get the login form anymore. Any ideas?

    Thanks!

  • Josh
    Avatar
    SilverStripe Developer
    65 Posts

    Re: No Admin Access Link to this post

    Hi redking.

    Start off by checking your php-error log to see what's crashing. Something in your pagetypes could be causing the CMS to crash.

    Let me know how you go.

  • redking
    Avatar
    43 Posts

    Re: No Admin Access Link to this post

    Sho 'nuff... I rebuilt my homepage pagetype and that did the trick.

    Thanks Josh!

  • Josh
    Avatar
    SilverStripe Developer
    65 Posts

    Re: No Admin Access Link to this post

    Sweet!

    2413 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.