Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Gallery Widget Issues - Can't make it past db/build...

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 938 Views
  • makeit
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Gallery Widget Issues - Can't make it past db/build... Link to this post

    Hello,

    Attempting to build a new, easier to use site for my church - Going well the last week but attempted to add the gallery widget and having zero success.

    Using latest releases
    placed the expanded widgets_gallery folder in /mysite
    perform a http://www.xxxxxx.org/db/build?flush=1
    get prompted for a admin login (which I complete)
    get blank page

    If I look at my SS-mysite db, I see I have a LatestGalleriesWidget table, and a widget table that references LatestGalleriesWidget (and a LatestPicturesWidget).

    Nothing different in the admin page as to a new page type and there is no new folder under assets.

    How did I screw this up? No errors in the error_log, and nothing that I expected in the CMS admin pages. Did I miss a crutial step somewhere?

    Any assistance appreciated - Bob

  • nbc
    Avatar
    17 Posts

    Re: Gallery Widget Issues - Can't make it past db/build... Link to this post

    I'm an absolute beginner at this - I just installed the system for the first time this morning. But I did add the gallery widget - instead of putting the folder 'gallery' inside mysite, I put it at the top level (same level as 'mysite'). When I ran the db/build it did appear to add it correctly. When I create a new page, I can see the 'Gallery Page' as an option in the pulldown list.

    Don't know if that helps or not - good luck,

    nbc

  • makeit
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Re: Gallery Widget Issues - Can't make it past db/build... Link to this post

    Thanks but unfortunately did not help - I did notice that the /db/build did indeed return information to the page when the gallery folder was at the top of the directory structure, but still no additional page in the admin. I'll keep plugging away -

    Thanks,

    Bob

    938 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.