Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » one more question on redirection - I just don't get it...

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 3091 Views
  • makeit
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Re: one more question on redirection - I just don't get it... Link to this post

    The page is named home - It was the original page - Interesting though, I do not have an option to make it a homepage. See attached... Is that the problem?

    Bob

  • nlcluigi
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Re: one more question on redirection - I just don't get it... Link to this post

    If do you not have an option to make it homepage, logically mean that it is already hompage. I think.. Again .. I'm new to SS.
    What you can try: go to mysite\_config.php and change the current theme with the blaclcandy one. Do a sitename/?flush=1. Again, change the theme, do a flush and see if that work.
    Another thing: It is not an .htaccess problem since the page IS found.
    I have in the past this problem with trunk version of SS (last wek). Now I revert to SS 2.2.2 and everuthing is fine.

  • makeit
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Re: one more question on redirection - I just don't get it... Link to this post

    Changed the theme to blackcandy and no luck - same issue after flush, etc - I added a homepage.php file in /mysite/code (which is just an exact copy of the page.php file) and tried to rebuild the db, but ended up with a blank page. (which /db/build will sometimes do if there is nothing to do) - Still in the same place - Is the fact that /home comes up as a blank page meaningful as opposed to a 'page not found'?

    Bob

  • makeit
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Re: one more question on redirection - I just don't get it... Link to this post

    Also, I have gone as far as deleting the home page - doing a /db/build - and letting SS create a new home page in the menu structure - Guess what - It STILL DOES NOT WORK - going to:

    http://www.imakeit.net takes me to the home page

    If I select Home from a menu on any page in the site, I get a blank screen - this is incredibly frustrating. Typing http://www.imakeit.net/home also gives me the blank page.

    I read the 'help' file and it implies I should have a pagetype in the pull down of homepage. Is this true, older version, new versions? I loaded 2.2.2 -

    Any ideas?

    Bob

    3091 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.