Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Problem whit topic in forum

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 831 Views
  • ojalà
    Avatar
    Community Member
    87 Posts

    Problem whit topic in forum Link to this post

    Hi!
    I try to install forum e I do.
    Default Silverstripe forum creates a "General discussion" but when I click over this to edit new topic I have an error:

    Errore interpretazione XML: contenuto illegale dopo l'elemento
    Indirizzo: http://mysite/general-discussion/
    Linea numero 2, colonna 1:<b>Notice</b>: Controller::currentController() is deprecated. Use Controller::curr() instead. in <b>E:\_silverstripe_cms\elisa\sapphire\core\control\Controller.php</b> on line <b>367</b><br />
    ^

    I'm unable to resolve this problem. I red an other topic in this forum similar to my problem but I dont solve this problem

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5497 Posts

    Re: Problem whit topic in forum Link to this post

    The stable version of the forum is quite old and will not work with 2.2.2. We are currently planning on releasing a new version within a few weeks. At this stage I suggest you download the latest daily build - http://dailybuilds.silverstripe.com/modules-tarballs/

  • ojalà
    Avatar
    Community Member
    87 Posts

    Re: Problem whit topic in forum Link to this post

    Thanks!
    To install the new version what Can I do?
    1. replace the old directory forum in the root whit the new? (copy/past)
    2. db/build?

    If I do this Have I problem with table in the database?

    (I ask this because when replace the gallery directory I had problem in the db end I can't enter in http://mysite/admin..)

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5497 Posts

    Re: Problem whit topic in forum Link to this post

    if you havent used the forum best way is to delete the old forum/. paste in the new one. then rebuild the db and see if that works

  • ojalà
    Avatar
    Community Member
    87 Posts

    Re: Problem whit topic in forum Link to this post

    Thanks!
    I solve everything!!

    831 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.